Людям з порушення зору Звичайна версія

НА ПРОДАЖ ВИСТАВЛЕНО КРЕДИТ ДІЮЧОГО ПІДПРИЄМСТВА З ВИРОБНИЦТВА НАТУРАЛЬНИХ ШКІР У КИЄВІ

19.08.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

22 серпня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення за яким передано, зокрема, комплекс з виробництва натуральних шкір у Києві.

Компанія-позичальник не перебуває у стані припинення та веде активну господарську діяльність у сфері переробної промисловості. Виробничі потужності підприємства-позичальника складають 500 тонн сировини щомісяця, окрім того, існують додаткові резерви для збільшення потужності.

При цьому у заставі банку – нерухомість: нежилі приміщення та будівлі, загальною площею понад 30 тис. кв.м. Об’єкти застави знаходяться в Києві, вул. Куренівська.

На початок лютого цього року заборгованість за кредитом склала 132,1 млн грн.

Детальніша інформація про актив – публічні паспорти активу та торгів – за посиланням. Актив перебуває на балансі АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК».

Початкова ціна реалізації лоту – 53 262 948,06 грн. Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 21 серпня.

Нагадаємо, у публічних паспортах торгів визначено дату та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.