Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредит одного із найпотужніших у країні виробників трубопровідної арматури виставлено на повторні торги

18.01.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

30 січня у системі «ПроЗорро.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом юридичної особи – виробника трубопровідної арматури. Актив перебуває на балансі АТ «Брокбізнесбанк» та виставляється на повторні торги. Стартова ціна лоту – 36,21 млн грн.   

 

Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність, не перебуває у стані ліквідації та є одним із найпотужніших в Україні виробників трубопровідної арматури. Серед споживачів виробленої продукції – підприємства енергетичної галузі, нафтогазового комплексу, хімічної промисловості та металургії. Один із напрямків діяльності – виробництво арматури спеціального призначення, необхідної для систем забезпечення безпеки ядерних установок (для першого та другого контурів АЕС, систем локалізації аварій) тощо.

Станом на початок листопада 2016 року заборгованість за кредитним договором склала 259,01 млн грн. Кредит, який було оформлено 2006 року, має бути погашений до квітня 2019 року. Востаннє кредит обслуговувався у травні 2014 року.

У забезпечення за договором передано одразу кілька об’єктів. Зокрема – приміщення цілісно-майнового комплексу загально площею 51 920,20 м2  та земельна ділянка загально площею 19,2952 га в Івано-Франківську.

Крім того, у заставі банку – лікувально-оздоровчий комплекс в Івано-Франківську та база відпочинку, площею 186,8 м2, яка знаходиться за адресою с. Яблуниця, Яремчанської міської ради Івано-Франківської області.  

Детальну інформацію про активи та умови участі у торгах можна знайти за посиланням.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Актив виставляється на повторні торги.

Стартова ціна лоту –  36,21 млн грн.

Аукціон відбудеться 30 січня у системі «ПроЗорро.Продажі». Організатор торгів – ТОВ «Е-ТЕНДЕР». Заявки на участь приймаються до 29 січня.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.