Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб запрошує представників ЗМІ відвідати аукціон з продажу активів АТ "БРОКБІЗНЕСБАНК"

09.02.2015

10 лютого 2015 року о 12.00 у приміщені Київської торгово-промислової палати за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, будинок 55 (конференц-зал) відбудеться аукціон з продажу автотранспорту, що обліковуються на балансі Публічного акціонерного товариства "БРОКБІЗНЕСБАНК".

На продаж виставляється 122 одиниці автотранспорту, що належить банку, із загальною початковою вартістю продажу у сумі 11 272,6 тис. грн. з ПДВ (детальний перелік - /auctions/brok/brok_2.html).

З метою забезпечення максимальної прозорості та відкритості процесу продажу майна неплатоспроможних банків, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд гарантування) запрошує представників ЗМІ відвідати даний аукціон та стати свідками даного процесу.

Для отримання перепустки до приміщення, де відбудеться аукціон, необхідно заздалегідь відправити на адресу електронної пошти товарної біржі [email protected] контактні дані журналіста та назву ЗМІ.

Довідка

Аукціон проводитиме товарна біржа "Універсальна товарно-сировинна біржа", яка була відібрана Фондом гарантування за результатами конкурсного відбору (рішення виконавчої дирекції №073/12 від 10.12.2012).