Людям з порушення зору Звичайна версія

ДО УВАГИ ВКЛАДНИКІВ АТ "БРОКБІЗНЕСБАНК"

15.04.2014

АТ"БРОКБІЗНЕСБАНК" розпочинає процес повернення коштів вкладникам за договорами, строк дії яких закінчився, та за договорами банківського рахунку вкладників. Для повернення коштів вкладникам за зазначеними договорами Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) буде виділена цільова позика, перший транш якої буде надано 22 квітня 2014 року. В даний момент ведуться переговори та погоджуються умови договору з банком, через установи якого будуть здійснюватися виплати. Назву банку буде оприлюднено на сайті Фонду найближчим часом.

Починаючи з 23 квітня 2014 року, вкладники АТ "БРОКБІЗНЕСБАНК" можуть звернутися до установ визначеного банку для отримання коштів за договорами, строк дії яких закінчився до 03 березня 2014 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).

Для отримання коштів за вказаними договорами, вкладникам потрібно буде пред’явити паспорт та документ органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код).

Виплати вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних та початку виведення неплатоспроможного банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 03 березня 2014 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua та на сайті банку за адресою: www.bankbb.com.ua.

Довідкова інформація за телефоном у АТ "БРОКБІЗНЕСБАНК": 0 800-502-100, (044) 206-2-206 та у Фонді: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні).